Πως Να Δωσετε Λαμψη Στο Φυσικο Χρωμα Των Μαλλιων Σας

Σας έχει περάσει πολλές φορές από το μυαλό, ξεφυλλίζοντας περιοδικά, βλέποντας τα βαμμένα μαλλιά άλλων σε reels και stories…αναρωτιέστε πώς θα ήσασταν αν είχατε χάλκινα ή ολόξανθα μαλλιά. Παρόλα αυτά διστάζετε! Το ίδιο ισχύει και όταν πρόκειται για μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών. Είναι μια απόφαση που φέρνει πονοκέφαλο. 

Κάποιες από εμάς δεν είμαστε δεκτικές σε πειραματισμούς και έχουμε συνηθίσει να κοιταζόμαστε στον καθρέφτη και να βλέπουμε μια συγκεκριμένη απόχρωση στα μαλλιά μας. Από την άλλη υπάρχουν τόσο όμορφες επιλογές που κάνουν τα μαλλιά πιο φωτεινά και ζωηρά που είναι κρίμα να τις στερούμαστε!

Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι τις επιλογές των celebrities δεν πρέπει να τις ακολουθούμε πιστά όταν έχει να κάνει με την απόχρωση των μαλλιών μας. Εμείς πρέπει να επιλέξουμε με βάση την απόχρωση της επιδερμίδας μας και το προσωπικό μας στυλ. 

Επίσης θα πρέπει να έχουμε κατά νου ότι τα βαμμένα μαλλιά έχουν αυξημένες απαιτήσεις, αν επιθυμούμε να διατηρηθεί το χρώμα λαμπερό και να φαινόμαστε όμορφες μέχρι την επόμενη επίσκεψη στο κομμωτήριο. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε μερικές αλλαγές που ίσως να φέρουν τα πάνω κάτω στον τρόπο που σκέφτεστε και που μπορούν να προσδώσουν λάμψη και γοητεία!

4 ΙΔΕΕΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

Balayage & Ανταύγειες

Ίσως η πιο safe επιλογή για τις μεσογειακές μελαχρινές ή καστανές! Είναι η τεχνική που πετυχαίνει μια φυσική αλλαγή με άνοιγμα του χρώματος στις άκρες. Αφήνοντας τη ρίζα στο φυσικό της χρώμα, δεν θα νιώθετε…ξένη την εικόνα σας και από την άλλη όταν μακρύνουν λίγο τα μαλλιά σας, το αποτέλεσμα δεν θα είναι αντιαισθητικό, δεν θα φαίνεται «ρίζα». Επίσης αν θέλετε, μπορείτε να αλλάξετε λίγο το χρώμα στη ρίζα διαλέγοντας μια απόχρωση που είναι κοντά στο φυσικό σας. 

Ξανθές Ανταύγειες Για Ξανθές

Εξαιρετική επιλογή για τις ξανθές μας φίλες! Δοκιμάστε τις ξανθές ανταύγειες τύπου balayage και θα δείτε το πρόσωπο σας πιο φωτεινό από ποτέ! Ακόμη και αν επιλέξετε να βάψετε μόνο μερικές τούφες από τα μαλλιά σας, θα δείτε μια αλλαγή χωρίς όμως να έχετε ρισκάρει πολλά! Είναι από τους πιο ασφαλείς τρόπους να ανανεωθείτε χωρίς όμως να αλλάξετε δραστικά το συνολικό look! 

Τζίντζερ Απόχρωση Μαλλιών

Οι κοκκινομάλλες επιλέγουν το τζίντζερ χρώμα για να ανοίξουν τα μαλλιά και να πάνε κοντά στο πυρόξανθο! Για αυτό το λόγο το τζίντζερ κερδίζει συνεχώς έδαφος στις προτιμήσεις των γυναικών. Ταιριάζει απόλυτα με τις πιο ανοιχτού χρώματος επιδερμίδες και θα πετύχετε την ανανέωση που θέλετε χωρίς την παραμικρή αμφιβολία ότι θα είστε εντός μόδας! Αν έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, τολμήστε το άφοβα!

Ροζ Χρώμα

Είναι μια διαφορετική λύση αλλά είναι σίγουρο ότι θα προσελκύσετε τα βλέμματα! Προτείνεται ανεπιφύλακτα στις ξανθιές μας φίλες και ο hair stylist έχει πολλές αποχρώσεις να σας προτείνει. Αν τα μαλλιά σας είναι ανοιχτόχρωμα τότε δεν απαιτείται καν η τεχνική του ντεκαπάζ που σημαίνει λιγότερη ταλαιπωρία για την τρίχα. Αν τώρα είστε μελαχρινή, τότε θα είναι λίγο πιο δύσκολο για εσάς. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε όμως είναι να συμβουλευτείτε έναν εξειδικευμένο hair stylist των Ξανθή Hair Gallery προκειμένου να σας προτείνει την καλύτερη απόχρωση.

Ξανθές Ανταύγειες Στη Φράντζα

Η διχρωμία στην φράντζα είναι το hot trend της εποχής. Το καλό είναι ότι μπορείτε να τις δοκιμάσετε άσχετα με την απόχρωση των μαλλιών σας. Είναι κάτι το ιδιαίτερο, φρέσκο και νεανικό που θα φέρει τα πάνω κάτω στο στυλ και την αυτοπεποίθησή σας. Συστήνεται σε εκείνες που δε φοβούνται το διαφορετικό και δε διστάζουν να τολμήσουν!

Leave a Comment