Φροντίστε τα μαλλιά σας με συστατικά από τη Φύση!

Υπάρχουν εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης μαλλιών, τα οποία διασφαλίζουν εξίσου όμορφο αποτέλεσμα χωρίς να επιβαρύνουν τα μαλλιά με τη χημική τους σύσταση.

Μια τέτοια σειρά περιποίησης είναι και η Aura Botanica της Kerastase.  Η αγαπημένη αυτή σειρά έρχεται να ικανοποιήσει την διαρκώς αυξανόμενη ανάγκη για φυσική πολυτέλεια στη φροντίδα των μαλλιών.

Χαρίζει την υγεία και τη λάμψη που αξίζει στα μαλλιά σας, αλλά και αφήνει την οικολογική σας συνείδηση…ήσυχη! Η Aura Botanica είναι ιδανική σειρά τόσο για φυσικά όσο και για ελαφρώς ευαισθητοποιημένα μαλλιά.

Aura Botanica – Φυσική Σύσταση


ΕΛΑΙΟ ΚΑΡΥΔΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΣΑΜΟΑ

Για μοναδική απαλότητα σε κάθε τύπο μαλλιών

Πιστοποιημένο βιολογικά έλαιο καρύδας, που η εκχύλιση του γίνεται από ανθρώπινα χέρια με μηχανικές και όχι βιομηχανικές μεθόδους!

Το παρθένο αυτό έλαιο περιέχει όλα εκείνα τα πολύτιμα λιπίδια, που θρέφουν και ενυδατώνουν σε βάθος τα μαλλιά, δίνοντας τους την επιθυμητή λάμψη και απαλότητα.

ΕΛΑΙΟ ΑΡΓΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ

Για να είναι τα μαλλιά σας φυσικά λαμπερά.

Η καλλιέργεια του argan γίνεται στο Μαρόκο από τα χέρια των ντόπιων αγροτών με τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο που γινόταν εδώ και αιώνες.

Είναι άλλωστε και ο μοναδικός τρόπος για να διασφαλιστεί ατόφια η σύσταση του ελαίου.

Καθώς πιο επιθετικές μέθοδοι επεξεργασίας θα «εξόντωναν» τα πολύτιμα λιπαρά Ω6 και Ω9 αλλά και τα άλλα ωφέλιμα ενεργά συστατικά που περιέχει.  

ΑΡΩΜΑ

Για να απογειωθεί και η αίσθηση της όσφρησης από την εφαρμογή της σειράς Aura Botanica.

Η Kerastase έρχεται να σφραγίσει την ανεπανάληπτη εμπειρία περιποίησης με τα καλύτερα αρώματα από εσπεριδοειδή και βότανα. Η δράση τους είναι χαλαρωτική και δίνει την αίσθηση της αρμονίας και της επαφής με τη Φύση.

Aura Botanica – Αποτέλεσμα Για Τα Μαλλιά Σας

Φυσική υφή και απαλό άγγιγμα

Αυτή η αίσθηση θα διαρκέσει τουλάχιστον 48 ώρες και θα διαπιστώσετε ότι τα μαλλιά σας είναι πιο απαλά από ποτέ.

Ανάλαφρα και ζωντανά μαλλιά

Τα μαλλιά σας θα μείνουν μέχρι και 72 ώρες χωρίς φριζάρισμα. Η Aura Botanica της Kerastase έχει σχεδιαστεί για να δίνει στα μαλλιά σας ζωντάνια και να τα κάνει ανάλαφρα.

Δείτε τα προϊόντα της σειράς Aura Botanica από την Kerastase


delivery

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

10 Tips για να έχετε απαλά μαλλιά

8 Tips για να πείτε ΑΝΤΙΟ στο φριζάρισμα

Τα καλύτερα προϊόντα για μπούκλες & κυματιστά μαλλιά

Leave a Comment