Τα 3 Hot Χρωματα Μαλλιων Φετος Το Χειμωνα

Ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά και όλες χρειαζόμαστε μια καλή ανανέωση και να προσδιορίσουμε τους στόχους μας για την εμφάνιση και τα μαλλιά μας. Οι αλλαγές που συνήθως κάνουμε στα μαλλιά μας αφορά ή ένα νέο στυλ στο κούρεμα ή ένα φρέσκο χρώμα. 
Ποιές είναι όμως οι διεθνείς τάσεις στο χρώμα των μαλλιών φέτος το χειμώνα; Οι εξειδικευμένοι hair stylists των Ξανθή Hair Gallery προτείνουν τα ωραιότερα και πιο trendy χρώματα για τα μαλλιά σας, προκειμένου να πάρετε ιδέες!

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

1. Ξανθό Σε Συνδυασμό Με Κρεμ

Το ξανθό είναι ίσως η πιο αξιοζήλευτη και εντυπωσιακή απόχρωση στα μαλλιά. Ωστόσο είναι μια απαιτητική απόχρωση και χρειάζεται επαγγελματική φροντίδα προκειμένου να διατηρηθεί το χρώμα ζωηρό και τα μαλλιά υγιή.

Εμείς θα το πάμε ακόμη παρακάτω όμως και θα σε βοηθήσουμε να νιώσεις ακόμη πιο στυλάτη και γλυκιά. Θα προτείνουμε ένα φωτεινό ξανθό σε κρεμ αποχρώσεις. Κάλεσε μας ΕΔΩ για να σου προτείνουμε την κατάλληλη απόχρωση και να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

2. Καστανό

Για να κάνεις τη διαφορά με μια σκούρα καστανή απόχρωση χρειάζεται έμπειρο hair colorist για να βρει ακριβώς την κατάλληλη απόχρωση για το δικό σου τύπο και στυλ. Το σίγουρο είναι ότι παραμένει και φέτος το χειμώνα μια αγαπημένη τάση και χρειάζεται λιγότερη φροντίδα σε σχέση με το ξανθό. Επίσης αποτελεί μια καλή επιλογή αν χρειάζεσαι μια αλλαγή και δε θες να επιλέξεις κάτι πιο σκούρο. 

Για να πετύχει το αποτέλεσμα, θα πρέπει να το συνδυάσεις με τον χρωματικό τόνο του δέρματος σου. Επικοινώνησε μαζί μας ΕΔΩ για να κλείσεις ραντεβού με έναν εξειδικευμένο hair colorist των Ξανθή Hair Gallery

3. Χάλκινο

Η απόχρωση του χαλκού είναι σχεδόν διαχρονική, δεν φεύγει από τις τάσεις ποτέ. Υπάρχουν διαφορετικές αποχρώσεις του χαλκού και θα πρέπει να βρεις την πιο ταιριαστή για το δικό σου τύπο.

Σίγουρα δεν κολακεύει όλες τις γυναίκες, ωστόσο αν σου το συστήσει ένας hair colorist μη διστάσεις: θα σου χαρίσει αισθησιακή και φλογερή εμφάνιση. Ειδικά αν η επιδερμίδα σου είναι ανοιχτόχρωμη ή αν έχεις χαριτωμένες φακίδες!

Πριν τολμήσεις μια δραστική αλλαγή στο χρώμα επικοινώνησε με έναν ειδικό hair stylist ΕΔΩ για να σου προτείνει τα καλύτερα χρώματα μαλλιών φέτος το χειμώνα.

Leave a Comment