Οι Καλυτερες Αποχρωσεις Μαλλιων Για 50αρες

Το στυλ και η γοητεία δεν καθορίζονται από τα χρόνια. Αναμφίβολα, καθώς περνά ο καιρός, οι προτιμήσεις μας στην εμφάνιση ενδέχεται να μεταβάλλονται. Η απόχρωση ή ο τόνος των μαλλιών μας είναι μία από τις πιο ουσιαστικές αλλαγές που μπορεί να ενισχύσει ή να υπονομεύσει την ομορφιά μας. Αναρωτιέστε ποιες αποχρώσεις είναι κατάλληλες για τις δυναμικές γυναίκες στα 50 τους;

Για τις γυναίκες που έχουν περάσει τα 50, το ιδανικό χρώμα μαλλιών θα έπρεπε να καλύπτει τις ανεπιθύμητες αποχρώσεις του γκρίζου ή του λευκού, να αντανακλά τον χαρακτήρα και πιθανώς να προσδίδει μια νεανική αίγλη. Δείτε σε αυτό το άρθρο τις καλύτερες αποχρώσεις για γυναίκες στα 50 τους!

Τέλειες αποχρώσεις για γυναίκες 50 χρονών

Κρεμώδες ξανθό

Ξετρελένεστε και εσείς για τα ξανθά μαλλιά; Καθώς μεγαλώνουμε, καλό είναι όμως να αναλογιστούμε ποια απόχρωση του ξανθού θα μας ταιριάζει περισσότερο. Υπάρχουν αποχρώσεις, όπως το σαντρέ, που δεν πάνε σε όλες τις γυναίκες, καθώς μπορεί να τις κάνουν να φαίνονται χλωμές ή πιο μεγάλες από την ηλικία τους. Μια απόχρωση που μπορεί να σας ενθουσιάσει είναι το κρεμώδες ξανθό, που προσφέρει ένα φωτεινό αλλά ταυτόχρονα διακριτικό αποτέλεσμα.

Μελί καστανά μαλλιά

Ένα χρώμα μαλλιών που μοιάζει με το μέλι, ή κοινώς honey blonde, είναι τέλειο αν προτιμάτε τις φωτεινές αποχρώσεις. Έχει μια ζεστή και ελκυστική χροιά που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα σας πηγαίνει. Μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον λάμψη με μερικές φωτεινότερες ανταύγειες.

Καστανοκόκκινο χρώμα μαλλιών – Τέλειες αποχρώσεις για τις 50αρες

Αν έχετε φυσικό χρώμα ginger ή αναζητάτε μια διαφορετικότητα στο καστανό σας χρώμα, το καστανοκόκκινο είναι μια υπέροχη επιλογή ανανέωσης. Προσφέρει ένα μοναδικό αποτέλεσμα χωρίς να είναι υπερβολικό. Είναι ιδανικό ακόμη και για πιο ώριμες επιδερμίδες, και είναι λίγο πιο ήπιο από ένα ζωηρό κόκκινο, το οποίο ίσως υπογραμμίσει εκείνες τις “ατέλειες” που έρχονται με την πάροδο του χρόνου.

Βαθύ καστανό και χρώμα σοκολάτας

Το βαθύ καστανό χρώμα είναι μια σίγουρη επιλογή για όλες τις ηλικίες. Ενώ το σοκολατί είναι κομψό και δεν έχει περιορισμούς, ταυτόχρονα δεν κάνει το πρόσωπο να φαίνεται αυστηρό και δεν τονίζει τις λεπτομέρειες όπως είναι οι ρυτίδες. Αν ψάχνετε για μια μικρή ανανέωση στη σοκολατένια απόχρωση, μπορείτε να προσθέσετε ένα ήπιο balayage για να φωτίσετε λίγο περισσότερο το πρόσωπό σας.

Βαθύ μόκα χρώμα μαλλιών για γυναίκες άνω των 50

Αν είστε διαχρονικά μελαχρινή θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι σκούρες αποχρώσεις δίνουν μια πιο σκληρή όψη και ειδικά αν είστε στα 50. Για να δώσετε βάθος, γλυκύτητα αλλά και μια πιο φυσική νότα, προτιμήστε το βαθύ μόκα στα μαλλιά σας. Θα σας κολακεύσει και θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας με το παραπάνω!

Leave a Comment