Εκπληκτικες Ιδεες Για Μακρυ Καρε Κουρεμα

Για όσες επιθυμούν ένα κούρεμα πρακτικό που θα συνδυάζει κομψότητα και στυλ, το μακρύ καρέ είναι η απάντηση! Μια από τις καλύτερες επιλογές κουπ, με μήκος που φτάνει κοντά στους ώμους και το κάνει πολύ πρακτικό ως κούρεμα γιατί το styling και το χτένισμα είναι εύκολη υπόθεση και τα μαλλιά δείχνουν συνεχώς περιποιημένα. Αυτό που μπορεί να μην γνωρίζουν αρκετές είναι ότι δίνει πολυάριθμες επιλογές για styling. Αν έχετε ήδη καρέ ή σκέφτεστε να αποκτήσετε, διαβάστε αυτό το άρθρο γιατί έχουμε ειδικά για εσάς πολύ ωραίες ιδέες που θα σας φτιάξουν τη διάθεση και θα αναβαθμίσουν το στυλ σας!

ΚΟΜΨΟ STYLING ΓΙΑ ΜΑΚΡΥ ΚΑΡΕ!

Μακρύ Καρέ Με Φράντζα

Πολλοί υποστηρίζουν ότι οι μόδες επιστρέφουν και δεν έχουν άδικο. Αυτό ισχύει για τη φράντζα που έχει επιστρέψει δυναμικά. Θα πρέπει όμως τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας να υποστηρίζουν την φράντζα πριν τολμήσετε ένα μακρύ καρέ με φράντζα. Υπάρχουν φράντζες αραιές και πυκνές, αυτό το αφήνουμε σε εσάς να το επιλέξετε. Επιλέξτε λοιπόν ένα μακρύ καρέ με φράντζα, θα νιώσετε αμέσως να αποκτάτε μια πνοή γαλλικής φινέτσας!

Ασύμμετρο Καρέ

Στην περίπτωση που θέλετε μια έντονη αλλαγή και επιθυμείτε να ανατρέψετε αυτά που θεωρούν οι άλλοι ως δεδομένα για εσάς, τότε έφτασε η ώρα να τολμήσετε ένα ασύμμετρο καρέ. Ο κομμωτής σας θα σας προτείνει να αφήσετε λίγο πιο κοντά τα μαλλιά στο πίσω μέρος και πιο μακριές τις μπροστινές τούφες. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη και κομψή ιδέα που θα σας δώσει παιχνιδιάρικο στυλ σε κάθε περίσταση!

Αυστηρό Μακρύ Καρέ

Κακά τα ψέματα, τα ίσια μαλλιά είναι διαχρονικά. Έτσι λοιπόν το αυστηρό μακρύ καρέ σίγουρα δεν έχει φύγει από τη μόδα και δεν υπάρχει φιλάρισμα, ούτε διαφορετικά μήκη στα μαλλιά. Θα πρέπει όμως να τα ισιώνετε καλά και να φροντίζετε τα μαλλιά σας με τα κατάλληλα επαγγελματικά προϊόντα για να είναι πάντα περιποιημένα και εσείς να δείχνετε όμορφη, στυλάτη και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Δώστε λοιπόν την κατεύθυνση στον κομμωτή σας για ένα sleek ίσιο μακρύ καρέ!

Μαλλί Στους Ώμους Με Χωρίστρα Στο Πλάι

Για εκείνες που δεν συμβιβάζονται αλλά θέλουν οπωσδήποτε μια ανανέωση, τότε δοκιμάστε το καρέ με χωρίστρα στο πλάι. Μια τόσο μικρή λεπτομέρεια που όμως θα σας δώσει αμέσως την απόλυτη αίσθηση της αλλαγής. Επίσης αυτό το look δίνει περισσότερο όγκο στα μαλλιά και το συστήνουμε ανεπιφύλακτα αν έχετε πιο λεπτή τρίχα!

Μακρύ Καρέ Σε Σγουρά Μαλλιά

Ναι λοιπόν, υπάρχουν πολύ ωραία καρέ που ταιριάζουν ιδανικά σε μαλλιά με κυματισμούς! Οι κυματισμοί προσδίδουν δυναμισμό, κίνηση και προσθέτουν όγκο στα μαλλιά. Οπότε είναι μια πάρα πολύ καλή ιδέα ριζικής ανανέωσης και ανατρέπει τα δεδομένα που λένε ότι το καρέ είναι μόνο για ίσια μαλλιά. 

Layered

Τα φιλαριστά μαλλιά έχουν κάνει επίσης δυναμική επιστροφή και πλέον είναι μια τάση που κερδίζει συνεχώς έδαφος! Μαλλιά με layers είναι μια ιδέα που μπορείτε να δοκιμάσετε και που θα σας δώσει διαφορετικό στυλ με πάρα πολύ ραφιναρισμένο τρόπο.

Αν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να επιλέξετε το καλύτερο κούρεμα για το δικό σας τύπο, επικοινωνήστε με ένα έμπειρο hair stylist των Ξανθή Hair Gallery EΔΩ.

Leave a Comment