Safety First & Υπηρεσίες Styling Υψηλής Ποιότητας

Συμπληρώθηκε πάνω από ένας χρόνος από τότε που ζούμε στην καινούρια πραγματικότητα που μας επέβαλε όλους ο covid-19.

Εμείς οι άνθρωποι των κομμωτηρίων Xanthi Hair Gallery είμαστε από την αρχή της πανδημίας ευαισθητοποιημένοι σε θέματα υγείας, πρόληψης και ασφάλειας.

Όχι μόνο δεν έχουμε χαλαρώσει ούτε λεπτό τα προβλεπόμενα από την πολιτεία μέτρα προστασίας, αλλά έχουμε επενδύσει στο να αυξήσουμε τα πρωτόκολλα υγιεινής.

Για εμάς πρωτίστως αξία έχει ο άνθρωπος και η διασφάλιση των απαιτούμενων προϋποθέσεων υγείας κατά την επίσκεψη σας σε ένα από τα κομμωτήριά μας.

Η επόμενη ημέρα έφερε στη ζωή όλων μας νέα μέτρα τα οποία εμείς τηρούμε ευλαβικά και προσθέσαμε και επιπλέον διαδικασίες διασφάλισης.

Ο στόχος μας είναι να διαφυλάξουμε το κοινό που μας εμπιστεύεται αλλά και το πολύτιμο προσωπικό μας!

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΌ ΤΟΝ COVID-19

Στο πλαίσιο της προστασίας από τον covid-19 τηρούμε ευλαβικά τα προβλεπόμενα μέτρα.

Παρέχουμε συσκευές απολύμανσης των χεριών σε πολλά διαφορετικά σημεία. Κάνουμε απολύμανση των χώρων με βάσει τις υγειονομικές διατάξεις και με πιστοποιημένες διαδικασίες.

Παρέχουμε γάντια μιας χρήσης σε όλο το προσωπικό μας και κάνουμε συχνούς ελέγχους για την τήρηση των αποστάσεων.

Διασφαλίζουμε την προβλεπόμενη τήρηση του χρόνου στα ραντεβού και αποτρέπουμε το συγχρωτισμό στα κομμωτήριά μας.

Διενεργούμε τους προβλεπόμενους ελέγχους στο προσωπικό μας για την διάγνωση της λοίμωξης covid-19 και κάνουμε τα self tests μας. Όλοι οι χώροι μας καθαρίζονται και απολυμαίνονται με βάση τους προβλεπόμενους κανονισμούς και με πιστοποιημένες διαδικασίες και προϊόντα.

Επίσης όλες οι πετσέτες, μπέρτες κουρέματος και όλα τα υλικά που έρχονται σε επαφή με τον κάθε επισκέπτη των κομμωτηρίου μας είναι μιας χρήσης και σε καμία περίπτωση δεν επαναχρησιμοποιούνται!


ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΩΝ

Στα Xanthi Hair Gallery μας αρέσει να προσθέτουμε μεγαλύτερη αξία από τον μέσο όρο.

Αυτό το πάθος για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες δεν θα μπορούσαμε να μην το τηρήσουμε και στα σημαντικά θέματα που είναι η ασφάλεια και η δημόσια υγεία.

Για αυτό το λόγο αναρωτηθήκαμε τι άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε για να πετύχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα στην προστασία των ανθρώπων και χωρίς να εξετάσουμε το επιπλέον κόστος, ούτε μία στιγμή.

Έτσι, επενδύσαμε σε ένα σύστημα προηγμένης τεχνολογίας που απολυμαίνει αποτελεσματικά όλες τις επιφάνειες και τον αέρα των κομμωτηρίων μας.

Η τεχνολογία UVC και PCΟ εξασφαλίζει συνθήκες …χειρουργείου, και μάλιστα μετρήσιμες με αξιοπιστία!

Τα μηχανήματα λειτουργούν σε 24ωρη βάση, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο και εξουδετερώνουν ιούς, βακτήρια, μύκητες και πτητικές οργανικές ενώσεις.

Είναι απόλυτα ασφαλή για τον άνθρωπο και φιλικά προς το περιβάλλον ενώ επιπλέον εξουδετερώνουν τις οσμές.

Αυτό το τελευταίας τεχνολογίας σύστημα, κάνει όλους τους επισκέπτες μας να αναφέρουν την ασφάλεια που νιώθουν κατά την επίσκεψη τους σε ένα από τα κομμωτήρια μας.

ΜΕΤΡΗΣΙΜΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η συνεχής μας προσπάθεια και η επένδυση στα ζητήματα υγείας & ασφάλειας αποτυπώνεται στην επίσημη μέτρηση που έγινε από πιστοποιημένο εργαστήριο στα Xanthi Hair Gallery.

Τα αποτελέσματα των μετρήσεων δείχνουν ξεκάθαρα ότι όλοι οι χώροι των κομμωτηρίων μας είναι απαλλαγμένοι από ιούς, μικρόβια και μύκητες.

Το styling σε εμάς γίνεται με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Τα αποτελέσματα είναι στη διάθεση όποιου θέλει να τα διαπιστώσει ιδίοις όμμασι!

Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι για το αίσθημα ασφάλειας που νιώθουν όσοι επισκέπτονται τα κομμωτήρια μας και θα συνεχίσουμε να βάζουμε πάνω από όλα την ασφάλεια και τον άνθρωπο.

Επιλέξτε ένα από τα κομμωτήρια Xanthi Hair Gallery για όποια υπηρεσία θέλετε και χρειάζεστε για την ομορφιά των μαλλιών σας και απολαύστε την περιποίηση σε ένα περιβάλλον μέγιστης ασφάλειας.

Το μότο μας είναι Safety First και παραμένουμε πιστοί και αφοσιωμένοι στην προστασία σας από τον Covid-19.

Για εμάς η ομορφιά πρέπει να συμβαδίζει με τον επαγγελματισμό, το συναίσθημα ευθύνης και την κατανόηση των προκλήσεων που κρύβουν οι καιροί που διανύουμε.

Ελπίζουμε, όπως όλοι, ότι σύντομα θα επανέλθουμε σε κανονικές συνθήκες-αλλά μέχρι τότε ας αφεθούμε χωρίς έγνοια στην περιποίησή μας!

Μπορείτε να μας ζητήσετε μέσω email τα αποτελέσματα των μετρήσεων στο info@xanthihairgallery.gr

Safety First @Xanthi Hair Gallery

Kλείστε ραντεβού ΕΔΩ με τα Xanthi Hair Gallery για να επιμεληθούμε το styling σας με την μέγιστη δυνατή ασφάλεια!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Tips Για Να Μην Ξεθωριάζουν Τα Μαλλιά Σας

Tips Για Να Διαλέξετε Το Κατάλληλο Χτένισμα

Leave a Comment