Τα Καλυτερα Κουρεματα Για Το 2023

Με την αλλαγή του έτους οι περισσότερες κάνουμε μια ανασκόπηση και θέτουμε στόχους και ιδέες για το νέο έτος. Είναι λοιπόν τώρα η στιγμή που θα πρέπει να σκεφτείς αν μέσα σε αυτές τις αλλαγές που θα ήθελες είναι και η εμφάνιση των μαλλιών σου! 

Οι αλλαγές πάντα είναι για καλό, οπότε τόλμησε μια αλλαγή και στο κούρεμα σου. Οι έμπειροι hair stylists των κομμωτηρίων Xanthi Hair Gallery αναζήτησαν τις κορυφαίες τάσεις και τα καλύτερα κουρέματα για το 2023. 

TOP TRENDS & ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΤΟ 2023

1. Mixie Cut

Τα επιμελώς ατημέλητα look είναι trendy και το 2023 και το mixie cut θα είναι από τις κορυφαίες τάσεις τη χρονιά που διανύουμε. Αν θέλεις να αναδείξεις καλύτερα τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, μην διστάσεις καθόλου να το τολμήσεις! 

Θα σε κάνει να νιώσεις ριζικά ανανεωμένη και θα αποπνέεις αυτοπεποίθηση που θα κάνει τους άλλους να αναρωτιούνται.

Πριν το κάνεις, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι απαιτεί λίγο περισσότερη προσπάθεια από εσένα στο καθημερινό σου styling γιατί συνδυάζει αφέλειες και περισσότερα layers.

2. Μακρύ Straight

Για τις πιο νεαρές ηλικίες το μακρύ μαλλί δείχνει υγεία, αισθησιασμό και είναι ένα διαχρονικό στυλ χωρίς καμία αμφιβολία. Το 2023 θα δούμε πολύ μακριά μαλλιά που φτάνουν μέχρι και χαμηλά στην πλάτη. 

Τα μακριά μαλλιά ταιριάζουν σχεδόν σε όλες τις προσωπικότητες και δίνουν διάφορες επιλογές styling και ανάλογα με τη διάθεση. Για να κάνεις τη διαφορά μπορείς να αποφύγεις τη συμμετρία και να δημιουργήσεις αφέλειες ή layers για να επικοινωνήσεις έντονο δυναμισμό με τον έξτρα όγκο!

3. Layers

Τα layers είναι τα διαφορετικά μήκη και είναι η καλύτερη λύση για δυναμικούς σχηματισμούς και περισσότερο όγκο στα μαλλιά. Είναι μια καλή πρόταση ανανέωσης ακόμη και για ευαισθητοποιημένο τριχωτό γιατί κάνει τα μαλλιά να φαίνονται πιο ζωηρά, περιποιημένα και υγιή.

Αν δεν έχεις πολύ χρόνο, θα σου προτείναμε να αποφύγεις τα τμήματα με τα πολύ κοντά μαλλιά γιατί θα σε δυσκολέψουν στο να τα τιθασεύσεις.

4. Bob Cut

bobcut

Το bob cut ήταν και θα εξακολουθήσει να είναι μια κορυφαία τάση και για το 2023. Το καλό είναι ότι είναι ένα κούρεμα με πολλές παραλλαγές που μπορούν να μας κάνουν να νιώθουμε μοναδικές.

Μπορείτε να το τολμήσετε πολύ κοντό, Italian, με πολλά layers ή ακόμη και τη French εκδοχή του! Το σίγουρο είναι ότι παραμένει ένα από τα καλύτερα κουρέματα και για το 2023.

Για να κλείσετε το ραντεβού σας για το καλύτερο κούρεμα και για αυτή τη χρονιά, επικοινωνήστε μαζί μας ΕΔΩ

Leave a Comment