Τα Καλυτερα Κουρεματα για το Φθινοπωρο 2023

Βρίσκεστε σε εκείνη την ψυχολογική κατάσταση που αναζητά μια αλλαγή; Είστε στη φάση που νιώθετε πως χρειαζόσαστε μια βαθιά ανανέωση και συγκεκριμένα ένα νέο, «φρέσκο» κούρεμα; Αν ναι, σας πετύχαμε στην καλύτερη στιγμή γιατί εμείς ως ειδικοί γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα ποιες είναι οι τάσεις του φθινοπώρου στα μαλλιά!

Ας υποδεχτούμε το φθινόπωρο που μόλις μπήκε, με έναν νέο εαυτό! Τα μαλλιά αντανακλούν όσο τίποτε άλλο την εικόνα μας και την αυτοπεποίθησή μας! Συνεπώς, θα πρέπει να επιλέξετε ένα κούρεμα που θα αναδεικνύει την προσωπικότητα σας και θα συμβαδίζει με τις τάσεις που επιτάσσει η μόδα. Εφόσον είμαστε στις αρχές του φθινοπώρου, είναι η καλύτερη περίοδος να δούμε ποια κουρέματα ικανοποιούν αυτές τις ανάγκες και να ορίσουμε ένα ραντεβού κάνοντας κλικ εδώ. Ας δούμε όμως ποια είναι τα καλύτερα κουρέματα για το φετινό φθινόπωρο!

Φθινόπωρο 2023 & Τάσεις στα Κουρέματα 

Pixie με στρώσεις

Ένα κοντό κούρεμα αποτελεί πάντα μια ξεχωριστή επιλογή και με τη σωστή διαμόρφωση, μπορεί να προσθέσει απίστευτο στυλ στην εμφάνισή σας. Για τη φθινοπωρινή σεζόν του 2023, δοκιμάστε ένα pixie κούρεμα σε layers, το οποίο θεωρείται από τους επαγγελματίες ως η τελευταία λέξη της μόδας. Οι διάφορες «στρώσεις» σε αυτό το διαχρονικό pixie θα σας βοηθήσουν να το διαχειριστείτε εύκολα και να το διαμορφώσετε άνετα μόνη σας.

Italian Bob

Φέτος, θα μας απασχολήσουν ασχοληθούμε τα κουρέματα που φτάνουν ως το πηγούνι. Ένα από αυτά που πραγματικά ξεχωρίζει είναι το Ιtalian bob. Είναι ένας τύπος καρέ με δυναμισμό και όγκο, αντίθετο από τη «σταθερότητα» που προσδίδει το γαλλικό καρέ. Ιδανικό για σγουρά ή σπαστά μαλλιά, ξεχωρίζει για τον χαρακτήρα του ενώ είναι ταυτόχρονα γοητευτικό, θηλυκό και απλό στην φροντίδα του!

Φαρδιά Curtain bangs – Κουρέματα για το Φθινόπωρο 2023

Αυτή η τάση συνεχίζει να διατηρεί την δημοτικότητά της! Κρατά περίοπτη θέση ανάμεσα στις κυρίαρχες τάσεις κουρεμάτων και φέτος το φθινόπωρο. Τα λέμε και φραντζάκια ή μαλλί-κουρτίνα και είναι τα αγαπημένα curtain bangs. Με μια διαφορά, ότι για να είναι πιο εύκολα στη διαχείριση και στο styling, γίνονται πλέον λίγο πιο φαρδιά Ανεξάρτητα με το μήκος των μαλλιών σας, αν θέλετε μια δόση ανανέωσης, τα curtain bangs είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Shaggy μακρύ καρέ

Ένα  μακρύ καρέ είναι μία από τις πιο στυλάτες επιλογές για μεσαίου μήκους μαλλιά. Στην περίπτωση που επιθυμείτε να δώσετε σε ένα πιο μακρύ καρέ μια αίσθηση φρεσκάδας και ανανέωσης, απλά επιλέξτε ένα shaggy κούρεμα. Πρακτικά, είναι ένα κούρεμα με layers που στα τελειώματα καταλήγει σε πολλές μύτες. Απαιτεί πολύ μικρή προσπάθεια στο styling και είναι πολύ εύκολο να το διατηρήσετε τέ-λει-ο. 

Butterfly – Κουρέματα Φθινόπωρο 2023

Θα καταλάβατε ότι μιλάμε πολύ για κουρέματα με layers οπότε έγινε κατανοητό ότι πρόκειται για top τάση. Θεωρούμε ότι είναι ένα κυρίαρχο look για το φθινόπωρο του 2023 και τα πιο μακριά μαλλιά «ζητούν» το butterfly κούρεμα. Είναι ένας αρμονικός συνδυασμός μακριών και κοντών layers που δίνουν την αίσθηση του δυναμισμού και της κίνησης στα μαλλιά. Μπορεί να ταιριάξει με μικρές φράντζες, αν θέλετε και σας ταιριάζουν. Ένα από τα πιο κατάλληλα κουρέματα αν θέλετε να δώσετε περισσότερο όγκο στα μαλλιά σας.

Leave a Comment