5 Συμβουλές Για Να Πετύχετε Το Σωστό Χρώμα Στα Μαλλιά Σας

Καταρχήν το τέλειο χρώμα στα μαλλιά σας απέχει μόνο ένα τηλεφώνημα για ραντεβού σε ένα από τα κομμωτήρια Xanthi Hair Gallery…

Δείτε ΕΔΩ που μπορείτε να μας βρείτε !

Ο σκοπός αυτού του blog είναι να σας ενημερώνουμε για πρωτοποριακές μεθόδους και να παρουσιάζουμε τις καλύτερες ιδέες για styling αλλά και για την φροντίδα των μαλλιών σας.

Από εδώ πάρα πολλές φίλες αντλούν έμπνευση και μας καλούν για να κλείσουν ραντεβού με έναν εξειδικευμένο hair stylist των κομμωτηρίων μας

για βαφή, χτένισμα ή και απλά για μια διάγνωση της υγείας των μαλλιών με τα καλύτερα εξειδικευμένα προϊόντα επαγγελματικής περιποίησης.

Μιας και το έφερε η κουβέντα όμως, αυτά τα προϊόντα μπορείτε να τα ανακαλύψετε και μόνες σας με ένα ΚΛΙΚ στο lovehair.gr

Ας δούμε όμως πως μπορείτε να επιλέξετε το καλύτερο χρώμα για τα μαλλιά σας.

Η εικόνα που βλέπετε στον καθρέφτη σας πολλές φορές δεν σε ικανοποιεί και η απόχρωση των μαλλιών σας δεν σας φαίνεται ότι ταιριάζει απόλυτα με το στυλ και την προσωπικότητα σας.

Ας δούμε πως μπορείτε να διαλέξετε το τέλειο χρώμα για τα μαλλιά σας.

Ακολουθήστε τα tips που ακολουθούν και θα βοηθήσετε τους hair stylists μας να εφαρμόσουν την καλύτερη βαφή στα μαλλιά σας.

Κατόπιν κλείστε το ραντεβού σας, αποκτήστε το look των ονείρων σας και μας ευχαριστείτε αργότερα για τα πολύτιμα tips…

#1 «ΔΕΙΞΤΕ» ΜΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ

Όπως μπορείς κάποιος να φανταστεί υπάρχουν πάρα πολλές αποχρώσεις αλλά και συνδυασμοί χρωμάτων.

Πολλές φορές η περιγραφή με λέξεις μπορεί να μην είναι και τόσο κατατοπιστική για τον κομμωτή.

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι μια αναζήτηση σε φωτογραφίες και να κρατήσετε τα screenshots με τα look που σας ενδιαφέρουν.

Ελάτε δηλαδή προετοιμασμένη σε ένα από τα κομμωτήρια μας και ΔΕΙΞΤΕ μας τι ακριβώς θέλετε να πετύχετε για να σας συμβουλεύσουμε με τον καλύτερο τρόπο.

Θα λέγαμε ότι είναι το ίδιο σημαντικό να μας ενημερώσετε και για τα χρώματα που ΔΕΝ θα θέλατε, τι δηλαδή δεν σας αρέσει να δείτε στα μαλλιά σας.

Χρώμα Στα Μαλλιά

#2 ΜΗΝ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

Οι δραστικές αλλαγές κρύβουν πολύπλοκες διαδικασίες για να γίνουν και έχουν μεγαλύτερη επισφάλεια.

Αν είστε μελαχρινή και θέλετε να γίνεται κατάξανθη, τότε βάζετε τα μαλλιά σας σε μια «περιπέτεια» με αποτελέσματα που μπορεί να μην σας αρέσουν στο τέλος.

Αναλογιστείτε λοιπόν την απόχρωση που έχουν τώρα τα μαλλιά σας και ζητήστε από τον κομμωτή να σας οδηγήσει σταδιακά στο καλύτερο αποτέλεσμα για να ΜΗΝ ρισκάρετε την υγεία των μαλλιών σας.

#3 ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΝ HAIR STYLIST ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ

Ο hair stylist είναι σαν τον γιατρό σας, θα πρέπει να έχει μια εικόνα του ιστορικού των μαλλιών σας για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε το look που ονειρεύεστε διασφαλίζοντας παράλληλα την καλή υγεία των μαλλιών σας.

Αν έρχεστε για πρώτη φορά σε ένα από τα κομμωτήρια μας, τότε σας παροτρύνουμε να μας ενημερώσετε για τα πάντα!

Είναι πολύ πιο σημαντικό από όσο πιστεύετε να γνωρίζουμε τι εργασίες έχουν γίνει ήδη στα μαλλιά σας για να επιλέξουμε την κατάλληλη βαφή και να σας δώσουμε το καλύτερο χρωματικό αποτέλεσμα.

#4 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ

Οι ριζικές αλλαγές είναι εντυπωσιακές και αλλάζουν εντελώς τη διάθεση. Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε ρεαλιστικούς και λογικούς στόχους με το χρώμα των μαλλιών σας.

Ακούστε τη συμβουλή των εξειδικευμένων hair stylist των Xanthi Hair Gallery προκειμένου να διασφαλίσετε την υγεία και λάμψη στα μαλλιά σας.

Ο στόχος μας είναι να έχετε το καλύτερο δυνατό χρωματικό αποτέλεσμα και να διατηρήσουν τα μαλλιά σας την υγεία τους.

#5 ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Πολλές περιπτώσεις γυναικών αναζητούν τη βαφή των μαλλιών τους με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Αυτό είναι κατανοητό και όλες θέλουμε να «αρπάζουμε» την ευκαιρία από τα μαλλιά σε κάθε δυνατή περίπτωση.

Ωστόσο μια βαφή ποιότητας είναι το Α και το Ω στο να πετύχετε το καλύτερο χρωματικό αποτέλεσμα στα μαλλιά σας. Όταν ο σκοπός σας είναι να βάψετε τα μαλλιά σας, θα σας προτείναμε να μην έχετε ως κριτήριο μόνο το κόστος.

Σκεφτείτε το αποτέλεσμα και ανακαλύψτε τις εξειδικευμένες και κατάλληλες βαφές για να πετύχετε αυτό που θέλετε. Αν έχετε κάνει την αναζήτηση σας και δεν είστε ακόμη σίγουρες για το ποια βαφή είναι καλύτερη, αφήστε εμάς τους ειδικούς να σας συμβουλεύσουμε.

Για να επικοινωνήσετε με κάποιο από τα κομμωτήρια μας και έναν εξειδικευμένο hair stylist των Xanthi Hair Gallery, κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε ΠΩΣ να φροντίσετε τα μαλλιά σας μετά τις διακοπές

Εσύ ΠΩΣ φροντίζεις τα μαλλιά σου στο σπίτι;

Tips για πλούσια πυκνά μαλλιά

Leave a Comment