Μαλλιά – 4 Tips Για Να Δείχνετε Νεότερη

Το ότι μεγαλώνουμε σημαίνει πως πρέπει να φροντίζουμε ακόμη περισσότερο τα μαλλιά μας- όπως και την επιδερμίδα προσώπου και σώματος, άλλωστε.

Είναι γνωστό ότι όσο περνάει ο χρόνος, η τρίχα γίνεται πιο αδύναμη και τα μαλλιά μας έχουν την τάση να γίνονται πιο λεπτά και εύθραυστα.

Ένας ακόμη παράγοντας που μας κάνει να δείχνουμε μεγαλύτερες είναι το χρώμα των μαλλιών που επιλέγουμε.

Υπάρχουν βαφές που μας βοηθούν να δείχνουμε νεότερες και άλλες που φέρνουν το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα, όπως έχουμε διεξοδικά αναλύσει σε παλαιότερο άρθρο.

Σήμερα, θα δούμε τι πρέπει να κάνετε στα μαλλιά σας για να φαίνεστε ακόμη πιο νέα!

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που αγνοούν τα tips που ακολουθούν.

Θα δείτε πώς μπορείτε με απλές και έξυπνες επιλογές να κάνετε τα μαλλιά σας έναν σύμμαχο …αποπλάνησης και παραπλάνησης!

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΤΕ ΧΡΟΝΙΑ

1. ΜΗΝ ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΚΡΑΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ

Αν το μήκος των μαλλιών σας έχει “ξεφύγει” τότε μπορεί να επικοινωνείτε άθελα σας στους άλλους ότι πλέον έχετε παραμελήσει τον εαυτό σας και αφεθήκατε στον πανδαμάτορα!

Τα πολύ μακριά μαλλιά δεν βοηθούν στην προσπάθεια να «κόψετε» χρόνια.

Από την άλλη πλευρά, ένα πολύ κοντό κούρεμα ενδέχεται να σας κάνει να δείχνετε ακόμη μεγαλύτερη, αφού μερικές κουπ είναι συνειρμικά συνυφασμένες με μεγαλύτερης ηλικίας κυρίες.

Κάντε το εικόνα… Το καλύτερο είναι να απευθυνθείτε σε έναν εξειδικευμένο hair stylist των Xanthi Hair Gallery για να σας προτείνει το ιδανικό κούρεμα για σας!

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού ΕΔΩ.

Το μυστικό σε κάθε περίπτωση είναι να φρεσκάρετε τα μαλλιά σας με ένα κούρεμα σε τακτά χρονικά διαστήματα και να μην τα αφήνετε να παραμακραίνουν.

Σε πολλές περιπτώσεις ισχύει, εκείνο το παλιό «μετά τα 40 το μήκος των μαλλιών, δεν πρέπει να κατεβαίνει κάτω από τους ώμους»…

2. ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΙΟ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΒΑΦΕΣ

Δεν είναι μυστικό ότι οι ανοιχτόχρωμες βαφές ταιριάζουν περισσότερο σε μεγαλύτερες κυρίες από ότι οι σκούρες βαφές, γιατί «γλυκαίνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Αυτό συμβαίνει γιατί τα σκούρα χρώματα δημιουργούν αντίθεση με το χρώμα του δέρματος και το κάνουν να φαίνεται πιο άτονο.

Αν πάλι επιμένετε στις σκούρες αποχρώσεις γιατί θεωρείτε ότι ταιριάζουν καλύτερα στον τύπο σας, τότε ζητήστε από τον κομμωτή σας να σας προτείνει λύσεις που θα σας ικανοποιήσουν χωρίς να σας μεγαλώσουν προωρα…

Επικοινωνήστε με έναν hair stylist των Xanthi Hair Gallery ΕΔΩ για να βρείτε ποια απόχρωση σας ταιριάζει καλύτερα.

3. ΔΩΣΤΕ ΟΓΚΟ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ

Φροντίστε τα μαλλιά σας με τα κατάλληλα επαγγελματικά προϊόντα ομορφιάς για να έχουν πλούσιο όγκο.

Αν δεν τα φροντίζετε και δεν τους χαρίζετε τον όγκο που πρέπει, τότε το αποτέλεσμα θα είναι μαλλιά που παραπέμπουν σε ένα ηλικιακό φάσμα, το οποίο α-πο-φευ-γου-με!

Δείτε στο lovehair.gr όλα τα προϊόντα επαγγελματικής περιποίησης για να δώσετε όγκο στα μαλλιά σας.

Redken Aerate 08 125ml

Κρέμα-μους για όγκο και για μεταξένια, απαλά και εύπλαστα μαλλιά.

  • Κρέμα-μους για όγκο.
  • Είναι επαναστατική αέρινη κρέμα που χαρίζει ελαφρύ όγκο, ενώ παράλληλα περιέχει καλλυντικά συστατικά για μεταξένια, απαλά και εύπλαστα μαλλιά.
  • Η κυτταρίνη που περιέχει γεμίζει τα μαλλιά, χαρίζοντάς τους σώμα και υφή.

4. ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

Δεν είναι λίγες οι κυρίες που επιμένουν να ζητούν από τον κομμωτή τους να τους κάνει το χτένισμα που ήταν της μόδας μια φορά και έναν καιρό….

Θα πρέπει να υιοθετείτε τις νέες τάσεις και να επικοινωνείτε με τα μαλλιά σας ότι υιοθετείτε κάθε τί σύγχρονο και ότι συμβαδίζετε με την εποχή σας!

Ζητήστε λοιπόν από τον κομμωτή σας να σας δείξει τις νέες τάσεις στα χτενίσματα και να σας καθοδηγήσει στο τι θα σας πήγαινε καλύτερα, προσθέτοντας στοιχεία εξατομικευμένα και αφαιρώντας τις ακρότητες των τάσεων.

Αλλάξτε χτένισμα, αλλάξτε διάθεση, ανανεωθείτε και να είστε σίγουρες ότι θα δείχνετε πιο νέα και φρέσκια με ένα καινούργιο κούρεμα και χτένισμα.


Μην χάνετε άλλο χρόνο!

Επικοινωνήστε ΕΔΩ με έναν hair stylist των κομμωτηρίων Xanthi Hair Gallery και κλείστε το ραντεβού για την ανανέωσή σας!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Tips Για Να Μην Λαδώνουν Τα Μαλλιά Σας

Πως Να Διαλέξετε Το Κατάλληλο Χτένισμα

Leave a Comment