Προϊόντα Ενάντια Στην Τριχόπτωση

Ο εποχικός ή μόνιμος εφιάλτης ανδρών και γυναικών.

Τα αίτιά της πολλά, σύνθετα, γενετικά και επίκτητα, τι σημασία έχει όμως;

Αυτό που μας καίει είναι η καταστολή της! Άμεσα και αποτελεσματικά!

Η εταιρία Kérastase έχει παρουσιάσει τα καλύτερα προϊόντα ενάντια στην τριχόπτωση και είναι γνωστό ότι δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα ερευνητικά της εργαστήρια στο τομέα αυτό.

Για να βοηθήσει έμπρακτα όσους επιδιώκουν να αναστρέψουν την τριχόπτωση και όσους θέλουν να  αντιμετωπίσουν το φαινόμενο της αραίωσης δυναμικά!

Είναι φυσιολογικό και απολύτως αναμενόμενο,  να πέφτουν τα μαλλιά μας σε καθημερινή βάση: ανανεώνονται και αυτά όπως όλα τα κύτταρα του οργανισμού μας. 

Όταν χάνουμε 70-100 τρίχες την ημέρα, δεν πρέπει να ανησυχούμε.

Όταν όμως η ποσότητα είναι μεγαλύτερη και ο  ρυθμός πιο έντονος, τότε θα πρέπει να ανησυχήσουμε αφού πιθανότατα κάποιες από αυτές τις τρίχες μπορεί να μην φυτρώσουν ποτέ ξανά…

Ας θυμηθούμε τις 4 φάσεις στον κύκλο ζωής μιας τρίχας.

Κάθε άνθρωπος έχει 125,000- 155,000 τρίχες στο κεφάλι του, οι οποίες βρίσκονται σε διαφορετικές φάσεις του κύκλου ζωής τους:

άλλες περνούν την αναγενή τους περίοδο, άλλες την καταγενή, κάποιες την τελογενή και κάποιες βρίσκονται στη φάση της ύπνωσης.

Στο τελευταίο στάδιο, η τρίχα πέφτει και την αντικαθιστά μια καινούρια που αρχίζει σιγά σιγά να μεγαλώνει. 

Όταν μεγάλο ποσοστό όμως των μαλλιών μας βρίσκονται στο τελικό στάδιο, τότε εμφανίζεται σοβαρό πρόβλημα της αραίωσης.

Υπάρχει λύση και μας την προσφέρει η εταιρία L’Oreal και συγκεκριμένα η Kèrastase.

Η κορυφαία γαλλική μάρκα περιποίησης μαλλιών, οφείλει τις επιτυχίες και την δημοτικότητά της στη συνεχή εργαστηριακή έρευνα, που οδηγεί σε καινοτομίες.

Στη συνέχεια σε προϊόντα επαγγελματικής φροντίδας που αντιμετωπίζουν ιδανικά τα προβλήματα του τριχωτού-και όχι μόνον, φυσικά.

Kérastase Aminexil Force-R ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ

Η πλέον αποτελεσματική φόρμουλα είναι η θεραπεία διάρκειας 6 εβδομάδων με τις αμπούλες Aminexil Force-R.

Η δράση της θεραπείας αυτής εστιάζει στο να βελτιώσει το περιβάλλον των τριχοθυλάκων με τη βοήθεια του θρεπτικού συστατικού madecassoside, φυτικό εκχύλισμα που προέρχεται από το βότανο Centella Asiatica.

Η δράση του επικεντρώνεται στο να καταπραΰνει το τριχωτό της κεφαλής απομακρύνοντας ξηρότητα και ερεθισμούς. 

Το σημαντικό για την υγεία των μαλλιών μας  (και όχι μόνον!) κολλαγόνο, είναι πλούσιο σε πρωτεϊνες  που προμηθεύουν στα μαλλιά τις απαιτούμενες θρεπτικές ουσίες.

Όταν το κολλαγόνο «σκληρύνει» δεν μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά.

Η Kèrastase έκλεισε μέσα στις  αμπούλες το συστατικό Aminexil και τα γλυκολιπίδια GL, που βοηθούν το κολλαγόνο να παραμείνει λεπτόρευστο και να επιτελέσει το σημαντικό του έργο.

Ο συνδυασμός αυτός ενεργοποιεί το τριχωτό της κεφαλής και δίνει στα μαλλιά όλα όσα χρειάζονται για να παραμείνουν υγιή και …στην θέση τους!

Δείτε το Kerastase Specifique Aminexil cure ΕΔΩ

Τα αποτελέσματα είναι απλά εντυπωσιακά!

Έρευνες έχουν αποδείξει ότι η τριχόπτωση επιβραδύνεται σε ποσοστό 90% ενώ το πρωτόκολλο αυτής της θεραπείας, χαρίζει πλούσιο όγκο στα μαλλιά.

Τα μαλλιά ανακτούν την χαμένη υγεία τους και γίνονται πιο απαλά στην υφή και ανάλαφρα.

Kérastase Coffret Densifique 

Στην περίπτωση που έχει σημειωθεί ήδη σημαντική αραίωση στα μαλλιά σας, μπορείτε να ακολουθήσετε την ισχυρή θεραπεία των 12  εβδομάδων της σειράς Densifique.

Η προηγμένη χημική τεχνολογία που κρύβεται  μέσα στις αμπούλες ενεργοποιεί και πάλι την δημιουργία και την ανάπτυξη νέων τριχών.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά σε 10 μόνο ημέρες!

Μετά από 1 μήνα θα διαπιστώσετε υπολογίσιμη  αύξηση στην πυκνότητα των μαλλιών σας και με την ολοκλήρωση της θεραπείας, μετά από 3 μήνες, δεν θα μπορείτε να μετρήσετε πια, τα …μαλλιά της κεφαλής σας!

Δείτε τη Kerastase Densifique Femme ΕΔΩ

Kérastase Bain Prevention

Για να συντηρήσουμε το  αποτέλεσμα που επιθυμούσαμε χρησιμοποιώντας μια από τις προηγούμενες θεραπείες, πρέπει να συνεχίσουμε να το «στηρίζουμε» με τα κατάλληλα προϊόντα.

Το σαμπουάν Bain Prevention  εξισορροπεί και καταπραΰνει την λειτουργία του τριχωτού, ενώ η δράση του ενάντια στην τριχόπτωση με την  ενεργοποίηση των τριχοθυλάκων συνοδεύεται  από όγκο στα μαλλιά μας!  

Δείτε το Kerastase Specifique Bain Prevention ΕΔΩ

Kérastase Bain Densite

Αυτό το σαμπουάν από την Kérastase βασίζεται στο πρωτοποριακό συστατικό Stemoxydine που αξιοποιεί στο μέγιστο τη δύναμη των βλαστοκυττάρων.

Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργεί περισσότερο όγκο στην τρίχα ενώ  αυξάνει σημαντικά και την πυκνότητα των μαλλιών.

Δείτε το Kerastase Densifique Bain Densite ΕΔΩ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Περιποίηση Μαλλιών Στο Σπίτι. Δείτε Πως!

Αποκτήστε Τα Μακριά Μαλλιά Που Ονειρεύεστε!

Leave a Comment