Φιλαριστα Μαλλια – 5 Ιδεες Που Θα Λατρεψετε

Το μήκος των μαλλιών δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επηρεάζει την διάθεση σας για φιλάρισμα! Ανεξάρτητα με το μήκος των μαλλιών σας, υπάρχει τρόπος για να έχετε εκπληκτικά layers! Τα μαλλιά με μύτες είναι μια τάση που επανέρχεται θεαματικά στη μόδα. Αν λοιπόν αναζητάτε και εσείς μια ανανέωση με ένα κούρεμα, τότε τα φιλαριστά μαλλιά είναι μια επιλογή που πρέπει να αξιολογήσετε πολύ σοβαρά. 

Οι περισσότεροι hair stylists συστήνουν τις μύτες γιατί προσδίδουν όγκο και δυναμική στα μαλλιά. Αν αναζητάτε ένα πιο νέο και ανάλαφρο κούρεμα, τότε δείτε σε αυτό το άρθρο μας 5 υπέροχες ιδέες για μαλλιά με super layers!

5 ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΦΙΛΑΡΙΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ!

1. ΚΑΡΕ ΦΙΛΑΡΙΣΤΟ

Στην περίπτωση που προτιμάτε την πρακτικότητα των κοντών μαλλιών, τότε το φιλαριστό καρέ είναι η ιδανική πρόταση για εσάς! Το φιλαριστό καρέ είναι σαφώς πιο νεανικό και μοντέρνο από το κλασικό καρέ. Επίσης το φιλαριστό καρέ συστήνεται ως αποτελεσματική λύση σε όσες έχουν πιο λεπτή τρίχα γιατί προσδίδει όγκο. Ειδικά αν έχετε επιλέξει ένα κοντό καρέ και το φιλάρετε πιο έντονα, θα νιώσετε σα να διπλασιάσατε τα μαλλιά σας!

2. ΦΙΛΑΡΙΣΤΟ ΜΕ CURTAIN BANGS

Τα curtain bangs τελευταία έχουν την τιμητική τους και όχι άδικα. Είναι ένα πολύ παιχνιδιάρικο styling για τα μαλλιά, με σοφιστικέ αποτέλεσμα! Από τον τίτλο θα καταλάβετε ότι πρόκειται για μικρές φραντζούλες που πλαισιώνουν χαριτωμένα το πρόσωπο σαν μικρές κουρτινούλες. Είναι ένα από τα πιο pop και trendy κουρέματα που δίνει κίνηση και χάρη!

3. ΜΑΚΡΙΑ ΙΣΙΑ ΦΙΛΑΡΙΣΤΑ

Ευτυχώς υπάρχει ήπιος και «ανώδυνος» τρόπος να αλλάξετε τα μαλλιά σας αν είναι μακριά και χωρίς μύτες. Μπορείτε να ξεκινήσετε να κάνετε μυτούλες από πιο χαμηλά και μπορείτε να τα φιλάρετε επίσης χαμηλά. Είναι ο τέλειος τρόπος για να κάνετε πιο ενδιαφέρον το look σας αλλά και να πάρετε ταυτόχρονα την επιβεβαίωση ότι τελικά οι μύτες σας ταιριάζουν, χωρίς να «χάσετε» πολύ μήκος! 

4. ΦΙΛΑΡΙΣΤΑ ΜΕ ΦΡΑΝΤΖΑ

Είναι κάποια σχήματα προσώπων που μια φράντζα τα τονίζει ιδιαίτερα και τους προσδίδει ένα μυστήριο. Το φιλάρισμα σε μαλλιά με φράντζα είναι τέλειο για να «σπάσετε» λίγο το αυστηρό ύφος και να νιώσετε πιο φρέσκια, δροσερή και νέα!

5. ΚΟΥΡΕΜΑ C-SHAPE

Οι μόδες έρχονται και φεύγουν και το κούρεμα που επανέρχεται δυναμικά είναι το C- shape. Από το όνομα μπορείτε να καταλάβετε ότι πρόκειται για τούφες που σχηματίζουν το C του αγγλικού αλφάβητου. Για να πετύχετε όμως το ιδανικό φορμάρισμα θα πρέπει να επιστρατεύσετε το πιστολάκι και την καλή σας βούρτσα. 

Αν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να επιλέξετε το καλύτερο κούρεμα για το δικό σας τύπο, επικοινωνήστε με ένα έμπειρο hair stylist των Ξανθή Hair Gallery EΔΩ.

Leave a Comment